Aby usunąć konto i wszystkie jego dane:

  • Kliknij opcję „Ustawienia konta”

  • Kliknij sekcję „Ustawienia”

  • Kliknij przycisk „Usuń” w sekcji „Usuń konto”

  • Kliknij przycisk „Usuń” w oknie potwierdzenia

Uwaga: Tego działania nie można cofnąć po potwierdzeniu. Dostęp do usuniętego konta i jego danych zostanie utracony.

Czy udało Ci się znaleźć odpowiedź na swoje pytanie?