Jeśli chcesz anulować subskrypcję planu premium, przełącz się na „Plan bezpłatny” na karcie „Moje plany”.

Zachowasz dostęp do funkcji premium do końca cyklu rozliczeniowego.

Czy udało Ci się znaleźć odpowiedź na swoje pytanie?